Лихнида
Welcome
1.Пластични производи 2.Гајби 3.Амбалажа 4.Нови Артикли

 

8-108
Сад за салата 4л.
8-107
Сад за салата мал 1л.
10-24
Гајба за грозје со полно дно 500х400х250
8-66, 8-69
Капак за тегла - голем/мал
8-105
Капак за миксер вангла
8-105
Капак за сад за салата 4л.
8-270
Кофа 850мл со осигурувач
10-48
Гајба за овошје 400x300x180
10-48
Гајба за овошје 400x300x180
8-290
Кофа четвртаста
8-273
Лажица за кондури 60cm
8-85
Чаша мерица
8-274
Подметач за шише со масло
8-273, 8-284, 8-285
Лажица за кондури 60cm/15cm/детска
8-283
Гребач за мраз
1-804
Правоаголна кутија 850 г.
8-254/281/278/263/270
Со осигурач 200/400/500/700/850 г.
Почетна За нас Продукти Каталог Контакт