Лихнида
Welcome

Основна дејност на Акционерското друштво "Лихнида" е преработка на пластични маси, која се преточува во широка палета на производи, наменети главно за домашниот, но се повеќе и за странски пазари.

a PNG logo
Welcome

Симнете го најновиот каталог на производи во PDF формат

a PNG logo
Почетна За нас Продукти Каталог Контакт